Шугвій М., Нікітчук І.
Технічно шкідлива й умовно патогенна мікрофлора натуральних сирів
Вид документа: Стаття періодики
Автор: Шугвій М., Нікітчук І. Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: С. 15-17.
Шифр: 36.95 УДК: 637.3.07 ББК: 36.958
Є складовою частиною документа: Продовольча індустрія АПК
| Назва головного документа: | Продовольча індустрія АПК |
| Дата видання головного документа: | 2014 |
| Номер частини головного документа: | № 1 |
Теми документа- Ключові слова/ Б/ Бе/ без.../ безпека, безопасность/ безпека продуктів харчування, безопасность пищевых продуктов
- Ключові слова/ С/ Си/ сир.../ сир, творог, сыр/ сири тверді, сиры твердые
- Ключові слова/ Я/ Як/ якість, качество/ якість сирів, качество сыров
- ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.95 Виробництво молока та молочних продуктів/ 36.958 Сироробство
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 637 Продукти тваринництва/ 637.07 Перевірка, випробування, аналіз тваринницької продукції
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 637 Продукти тваринництва/ 637.3 Сир та сироваріння
- Ключові слова/ П/ Па/ пат.../ патогенні мікроорганізми, патогенные микроорганизмы
- Ключові слова/ В/ Ви/ вир.../ виробництво, производство/ виробництво сиру, производство сыра
- Ключові слова/ Т/ Тв/ тверді.../ тверді сири, твердые сыры
|