головна сторінка сайту Бібліотека МНАУкарта сайту Бібліотека МНАУпошук по сайту Бібліотека МНАУ
БІБЛІОТЕКА МИКОЛАЇВСЬКОГО НАЦІОНАЛЬНОГО АГРАРНОГО УНІВЕРСИТЕТУ
колектив бібліотеки МНАУ

 

укр рус eng
Головна сторінка Електронний каталог Опис документа

Лебская Т., Голембовская Н.
Влияние органических кислот на структурно-механические показатели и РН мяса карпа

Вид документа: Стаття періодики
Автор: Лебская Т., Голембовская Н. Вид автора: персона
Мова: Російська Обсяг: С. 23-27.
Шифр: 36.94 УДК: 664.95 ББК: 36.945
Аннотацiя:Изготовление соленых полуфабрикатов из мяса карпа.
Є складовою частиною документа: Продовольча індустрія АПК
Відомості щодо головного
 Назва головного документа:Продовольча індустрія АПК
 Дата видання головного документа:2014
 Номер частини головного документа:№ 1
Теми документа

'Український Фондовий Дім' Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'