укр
рус
eng
Головна сторінка
Електронний каталог
Опис документа
Станкевич Г.М., Бабков А.В.
Інноваційний підхід до вивчення біологічної активності зернової маси
Вид документа:
Стаття періодики
Автор:
Станкевич Г.М., Бабков А.В.
Вид автора:
персона
Мова:
Українська
Обсяг:
С. 14-21.
Шифр:
36.82
УДК:
664.724
ББК:
36.821.01
Є складовою частиною документа:
Зернові продукти і комбікорми
Відомості щодо головного
Назва головного документа
:
Зернові продукти і комбікорми
Дата видання головного документа
:
2014
Номер частини головного документа
:
№ 1
Теми документа
Ключові слова/ З/ Зб/ зберігання, storage/ зберігання зерна, хранение зерна
Ключові слова/ З/ Зе/ зер.../ зерно, зерно
ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.82 Борошномельне і круп'яне виробництво./ 36.821 Зберігання та первинна обробка зерна/ 36.821.01 Зберігання зерна
УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 66 Хімічна технологія. Хімічна промисловість й споріднені галузі/ 663/664 Харчова промисловiсть. Харчовi виробництва/ 664 Харчова промисловість в цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів/ 664.6/.7 Борошномельно-круп'яне та хлiбопекарське виробництво/ 664.7 Зберігання та переробка зерна. Борошномельне і круп'яне виробництво. Виробництво харчових продуктів із зерна/ 664.72 Зберігання. Очищення і підготовка зерна/ 664.724 Зберігання зерна
Ключові слова/ А/ Ае/ аеробне дихання, аэробное дыхание
Ключові слова/ З/ Зе/ зер.../ зернова маса, зерновая масса
Ключові слова/ Б/ Бі/ біо.../ біолог.../ біологічна.../ біологічна активність, биологическая активнеость
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'