Петрова О.І.
Технологія продуктів забою тварин
Вид документа: Електронний документ
Рiк видання: 2013 Мiсце видання: Миколаїв Видавництво: МНАУ
Автор: Петрова О.І. Авторський знак: П30 Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: 224 с.
Шифр: 36.920.1 УДК: 637.5 ББК: 36.920.1+36.92
Електронна версія документа в локальній мережі.
| Додаткові відомості щодо назви: | курс лекцій |
| Вид та обсяг ресурсу: | Електрон. текст. дані |
| Загальні зауваження: | Копія друк. вид. |
Теми документа- ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.92 Виробництво м'яса та м'ясних продуктів.
- Ключові слова/ М/ м'я.../ м'ясо, мясо
- БД Наукові праці МНАУ/ Факультет технології виробництва і переробки продукції тваринництва (ТВППТ)
- Ключові слова/ В/ Ви/ вир.../ виробництво, производство/ виробництво м'яса, производство мяса
- ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.92 Виробництво м'яса та м'ясних продуктів./ 36.920.1 Забій тварин і первинна обробка м'ясних туш
- Ключові слова/ В/ Ви/ вир.../ виробництво, производство/ виробництво м'ясних продуктів, производство мясных продуктов
- БД Наукові праці МНАУ/ Факультет технології виробництва і переробки продукції тваринництва (ТВППТ)/ Кафедра технології переробки, стандартизації і сертифікації продукції тваринництва
- БД Наукові праці МНАУ/ Факультет технології виробництва і переробки продукції тваринництва (ТВППТ)/ Кафедра технології виробництва продукції тваринництва/ Петрова О.І.
- Ключові слова/ П/ Пе/ пер.../ перв.../ первинна переробка м'яса, первичная переработка мяса
- Ключові слова/ З/ Зб/ зберігання, хранение/ зберігання м'ясних продуктів, хранение мясных продуктов
- Ключові слова/ П/ Пе/ пер.../ перв.../ первинна переробка м'яса, первичная переработка мяса/ первинна переробка м'яса птиці, первичная переработка мяса птицы
- Ключові слова/ З/ За/ заб.../ забій, убой/ забій тварин, убой животных
- Ключові слова/ Т/ Тр/ тра.../ тран.../ транспорт, транспорт/ транспортування, транспортировка/ транспортування тварин, транспортирование животных
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 637 Продукти тваринництва/ 637.5 М'ясо. Свiжi м'яснi харчовi продукти
- Ключові слова/ Т/ Те/ тех.../ техно.../ технолог, технолог/ технологія, технология/ технологія продуктів забою, технология продуктов забоя
- БД(П) Електронна бібліотека навчально-методичної літератури МНАУ/ Електронні версії видань МНАУ/ Підручники та навчальні посібники (лекції, опорні конспекти)
- Ключові слова/ Т/ Тр/ тра.../ тран.../ транспорт, транспорт/ транспортування, транспортировка
- БД(П) Переробка с/г продукції/ Переробка продукції тваринництва/ Переробка м'яса
- БД(П) Електронна бібліотека навчально-методичної літератури МНАУ/ Електронні версії видань МНАУ/ Підручники та навчальні посібники (лекції, опорні конспекти)/ Курси лекцій
- БД(П) Сучасні харчові виробництва/ Окремі напрямки харчових виробництв/ Виробництво м'яса і м'ясних продуктів
|