Красноярцев Г.В.
Система управления качеством в птицеводстве
Вид документа: Стаття періодики
Автор: Красноярцев Г.В. Вид автора: персона
Мова: Російська Обсяг: С. 38-41.
Шифр: 30ц УДК: 006.063:637.54 ББК: 30ц+36.93
Є складовою частиною документа: Птицеводство
| Назва головного документа: | Птицеводство |
| Дата видання головного документа: | 2014 |
| Номер частини головного документа: | № 4 |
Теми документа- ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 30 Техніка і технічні науки в цілому/ 30ц Стандартизація, нормалізація, визначення технічних умов. Метрологія,сертифікація
- Ключові слова/ С/ Св/ сві.../ світ.../ світова.../ Світова організація торгівлі (СОТ); Всемирная организация торговли (ВТО)
- Ключові слова/ С/ Се/ сер.../ сертифікація, сертификация
- Ключові слова/ У/ Уп/ управління, управление, management/ управління якістю, управление качеством
- Ключові слова/ П/ Пт/ птахівництво, птицеводство
- ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.93 Виробництво птахопродуктів
- Ключові слова/ С/ Си/ сис.../ сист.../ система, система/ система управління, система управления/ система управління якістю, СУЯ, система управления качеством, СУК
- Ключові слова/ Е/ Ек/ еко/ економіка, экономика/ економіка птахівництва, экономика птицеводства
- Ключові слова/ Я/ Як/ якість, качество/ якість продукції, качество продукции/ якість продукції птахівництіва, качество продукции птицеводства
- УДК/ 0 Загальний вiддiл/ 00 Загальнi питання науки i культури/ 006 Стандартизацiя продуктiв, послуг (операцiй), ваги, вимiрiв i часу/ 006.06 Методи впровадження стандартів/ 006.063 Сертифікація і маркування продукції для підтвердження відповідності стандартам
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 637 Продукти тваринництва/ 637.5 М'ясо. Свiжi м'яснi харчовi продукти/ 637.54 М'ясо домашніх птахів та пернатої дичини
- Ключові слова/ К/ Ко/ кон.../ конк.../ конкурент/ конкурентоспроможність, конкурентоспособность/ конкурентоспроможність продукції, конкурентоспособность продукции
|