головна сторінка сайту Бібліотека МНАУкарта сайту Бібліотека МНАУпошук по сайту Бібліотека МНАУ
БІБЛІОТЕКА МИКОЛАЇВСЬКОГО НАЦІОНАЛЬНОГО АГРАРНОГО УНІВЕРСИТЕТУ
колектив бібліотеки МНАУ

 

укр рус eng
Головна сторінка Електронний каталог Опис документа


Научные основы хранения и переработки плодоовощной продукции и картофеля

Вид документа: Книга
Рiк видання: 1987 Мiсце видання: М. Видавництво: Агропромиздат
Авторський знак: Н34
Мова: Російська Обсяг: 250 с.
Шифр: 36.91 УДК: 631,563 ББК: 36.91
Аннотацiя:Хранение и консервирования плодоовощного сырья. Виды тары и инвентаря для консервирования в небольшом объеме.
Відомості щодо назви
 Відомості про відповідальність:под ред. А. А. Голенищевой - Кутузовой, Г. И. Голоперовой
 Відомості про видання:сборник
Загальна інформація
 Ціна:3,00 грн.
Теми документа

Примірники
Місце збереження Інвентарний номер Номер Кількість Видано
Чз 86365  86365  1 0

'Український Фондовий Дім' Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'