Шубина Г.
Требования к маркировке: запутанный клубок или возможности для штрафов?
Вид документа: Стаття періодики
Автор: Шубина Г. Вид автора: персона
Мова: Російська Обсяг: С. 16-17.
Шифр: 36.81 УДК: 006.063:637.524 ББК: 36.818+36.927
Є складовою частиною документа: Мясной бизнес
| Назва головного документа: | Мясной бизнес |
| Дата видання головного документа: | 2014 |
| Номер частини головного документа: | № 5 |
Теми документа- Ключові слова/ К/ Ко/ ков.../ ковбасні вироби, колбасные изделия
- ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.92 Виробництво м'яса та м'ясних продуктів./ 36.927 Виробництво ковбас
- ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.81 Основні процеси і апарати харчових виробництв/ 36.818 Тара, пакування та пакувальні матеріали. Розлив, фасування. Маркування харчових продуктів.
- Ключові слова/ М/ Ма/ мар.../ маркування, маркировка/ маркування харчових продуктів, маркировка пищевых продуктов
- УДК/ 0 Загальний вiддiл/ 00 Загальнi питання науки i культури/ 006 Стандартизацiя продуктiв, послуг (операцiй), ваги, вимiрiв i часу/ 006.06 Методи впровадження стандартів/ 006.063 Сертифікація і маркування продукції для підтвердження відповідності стандартам
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 637 Продукти тваринництва/ 637.5 М'ясо. Свiжi м'яснi харчовi продукти/ 637.52 Оброблені, консервовані та варені м'ясні продукти. Домашня м'ясна продукція/ 637.524 Види ковбасної продукції
- Ключові слова/ С/ Ст/ ста.../ стан.../ стандарт, стандарт/ стандарти, стандарты/ стандарти якості, стандарты качества
- Ключові слова/ М/ Ма/ мар.../ маркування, маркировка
- Ключові слова/ Д/ Де/ дер.../ держ.../ державний.../ державний стандарт України, государственный стандарт Украины
- БД(П) Сучасні харчові виробництва/ Процеси і апарати харчових виробництв
- БД(П) Сучасні харчові виробництва/ Окремі напрямки харчових виробництв/ Виробництво м'яса і м'ясних продуктів
|