укр
рус
eng
Головна сторінка
Електронний каталог
Опис документа
Продовольча індустрія АПК
Вид документа:
Номер журналу
Рiк видання:
2014
Мова:
Українська
Обсяг:
43 с.
Шифр:
65.32
УДК:
338.43
ББК:
65.32-4
Є складовою частиною документа:
Продовольча індустрія АПК
Складові частини документа:
Оболкіна В., Ємельянова Н., Скрипко А. Здобне печиво з використанням борошна з пророщених зерен вівса та пшениці
. - С. 29-32.
Маевская Т., Виннов А. Промывка рыбных белковых масс: какой раствор эффективнее
. - С. 7-11.
Аветисян Ю., Коломієць Ю., Григорюк І. Створення томатів, стійких до бактеріальних хвороб, шляхом клітинної селекції
. - С. 33-36.
Даниленко С. Функціональна добавка БК-П для поросят
. - С. 40-42.
Голембовська Н., Лебська Т. Харчова цінність коропа і товстолобика осіннього вилову
. - С. 11-15.
Відомості щодо назви
Номер частини
:
№ 2
Теми документа
ББК/ 6/8 Суспільні та гуманітарні науки/ 65 Економіка. Економічні науки/ 65.32 Економіка сільського господарства/ 65.32-4 Економіка АПК
УДК/ 3 Суспiльнi науки/ 33 Економiка. Економiчна наука/ 338 Економiчне становище. Економiчна полiтика. Управління та планування в економіці. Виробництво. Послуги. Ціни./ 338.4 Виробництво продукції та надання послуг по економічних секторах/ 338.43 Економіка сільського господарства як галузь економіки. Економіка продовольчого виробництва
БД Періодика/ Журнали/ Журнали вітчизняні
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'