укр
рус
eng
Головна сторінка
Електронний каталог
Опис документа
Чорна Неля Петрівна
Інноваційний розвиток сфери виробництва продуктів харчування в умовах імперативу продовольчої безпеки
Вид документа:
Дисертація
Рiк видання:
2014
Мiсце видання:
Миколаїв
Видавництво:
МНАУ
Автор:
Чорна Неля Петрівна
Авторський знак:
Ч-75
Вид автора:
персона
Мова:
Українська
Обсяг:
407 с.
Шифр:
72.4
УДК:
338.439(477)
ББК:
72.4
Відомості щодо назви
Додаткові відомості щодо назви
:
дис... доктора економ. наук : 08.00.03
Загальна інформація
Бібліографія
:
Бібліогр.: с.362-396.
Теми документа
ББК/ 6/8 Суспільні та гуманітарні науки/ 70/79 Культура. Наука. Освіта/ 72 Наука. Наукознавство/ 72.4 Організація науки. Управління. Економіка. Статистика
Ключові слова/ П/ Пі/ під.../ підпр.../ підприємницька діяльність, предпринимательская деятельность
Ключові слова/ П/ Пі/ під.../ підпр.../ підприємства, предприятия/ підприємства агрохімічного сервісу, предприятия агрохимического сервиса
Ключові слова/ С/ Сі/ сіл.../ сіль.../ сільські.../ сільські території, сельские территории
Ключові слова/ П/ Пі/ під.../ підпр.../ підприємницький потенціал, предпринимательский потенциал
УДК/ 3 Суспiльнi науки/ 33 Економiка. Економiчна наука/ 338 Економiчне становище. Економiчна полiтика. Управління та планування в економіці. Виробництво. Послуги. Ціни./ 338.4 Виробництво продукції та надання послуг по економічних секторах/ 338.43 Економіка сільського господарства як галузь економіки. Економіка продовольчого виробництва/ 338.439 Економіка продовольчого виробництва та постачання. Економіка харчової промисловості. Економіка продуктів харчув.
БД Електронна бібліотека дисертацій/ 2014
Примірники
Місце збереження
Інвентарний номер
Номер
Кількість
Видано
ЦФ
245-Д
1
0
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'