укр
рус
eng
Головна сторінка
Електронний каталог
Опис документа
Ткач У.В.
Прогнозування тенденцій розвитку хлібопекарських підприємств з урахуванням інноваційного ризику
Вид документа:
Стаття періодики
Автор:
Ткач У.В.
Вид автора:
персона
Мова:
Українська
Обсяг:
С. 10-15.
Шифр:
65.30
УДК:
338.439:664.6
ББК:
65.306.7
Є складовою частиною документа:
Економіка. Фінанси. Право
Відомості щодо головного
Назва головного документа
:
Економіка. Фінанси. Право
Дата видання головного документа
:
2014
Номер частини головного документа
:
№ 6
Теми документа
Ключові слова/ Е/ Ек/ еко/ економіка, экономика/ економіка харчової промисловості, экономика пищевой промышленности
Ключові слова/ І/ Ін/ інн.../ інноваційні.../ інноваційні ризики, инновационные риски
Ключові слова/ С/ Со/ собівартість, себестоимость/ собівартість продукції, себестоимость продукции
ББК/ 6/8 Суспільні та гуманітарні науки/ 65 Економіка. Економічні науки/ 65.30 Економіка промисловості/ 65.305/307 Економіка галузей промисловості/ 65.306.7 Економіка харчової промисловості
Ключові слова/ С/ Ст/ стр.../ стра.../ стратегія, стратегия/ стратегія розвитку, стратегия развития
Ключові слова/ Х/ Хл/ хліб, хлеб/ хлібопекарське підприємство, хлебопекарное предприятие
УДК/ 3 Суспiльнi науки/ 33 Економiка. Економiчна наука/ 338 Економiчне становище. Економiчна полiтика. Управління та планування в економіці. Виробництво. Послуги. Ціни./ 338.4 Виробництво продукції та надання послуг по економічних секторах/ 338.43 Економіка сільського господарства як галузь економіки. Економіка продовольчого виробництва/ 338.439 Економіка продовольчого виробництва та постачання. Економіка харчової промисловості. Економіка продуктів харчув.
УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 66 Хімічна технологія. Хімічна промисловість й споріднені галузі/ 663/664 Харчова промисловiсть. Харчовi виробництва/ 664 Харчова промисловість в цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів/ 664.6/.7 Борошномельно-круп'яне та хлiбопекарське виробництво/ 664.6 Хлібопекарське виробництво. Випічка. Хліб. Борошняні кондитерські вироби
БД(П) Сучасні харчові виробництва/ Економіка і організація харчових виробництв
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'