укр
рус
eng
Головна сторінка
Електронний каталог
Опис документа
Вісник аграрної науки
Вид документа:
Номер журналу
Рiк видання:
2005
Мова:
Українська
Обсяг:
88 с
Шифр:
4
ББК:
4
Складові частини документа:
Єресько Г.О. Вплив харчових добавок на розвиток молочнокислої мікрофлори при виробництві сиров'ялених ковбас
. - С. 55-57
Сидорчук О.В., Демчак І.М. Головні вимоги до інформаційного забезпечення агропромислового виробництва
. - С. 5-9
Труш В.М. М'ясна продуктивність бугайців різних порід при вирощуванні в умовах промислової технології
. - С. 37-39
Кравченко В.А. Селекція овочевих культур в умовах закритого грунту
. - С. 44-47
Володін С.А. Сутність і значення інновацій в економічному розвитку України
. - С. 63-67
Панасюк М.Г. Урожай та якість зерна озимої пшениці залежно від удобрення та попередників у сівозміні
. - С. 72-73
Загоруйко В.О. Установка для прискореної стабілізації виноматеріалів
. - С. 58-60
Відомості щодо назви
Номер частини
:
№ 9
Теми документа
ББК/ 4 Сільське та лісове господарство
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'