Основи фізіології, гігієни та безпеки харчування
Вид документа: Навчальний посібник
Рiк видання: 2004 Мiсце видання: Суми Видавництво: Козацький вал
Авторський знак: О-75
Мова: Українська Обсяг: 358 с.
Шифр: 51.23 УДК: 613 ББК: 51.23 ISBN: 966-589-694-6
Аннотацiя: | Будова та функції системи травлення їжі, показана роль основних харчових речовин у забезпеченні процесів життєдіяльності. |
| Додаткові відомості щодо назви: | Навч. посіб. |
| Відомості про відповідальність: | О.М. Царенко, М.І. Машкін ,Л.Ф. Павлоцька, Л.Р. Димитрієвич, Н.В. Дуденко |
| Назва частини: | Основи фізіології харчування |
Теми документа
Примірники |
Місце збереження |
Інвентарний номер |
Номер |
Кількість |
Видано |
Чз |
128458 |
|
1 |
0 |
|