головна сторінка сайту Бібліотека МНАУкарта сайту Бібліотека МНАУпошук по сайту Бібліотека МНАУ
БІБЛІОТЕКА МИКОЛАЇВСЬКОГО НАЦІОНАЛЬНОГО АГРАРНОГО УНІВЕРСИТЕТУ
колектив бібліотеки МНАУ

 

укр рус eng
Головна сторінка Електронний каталог Опис документа


Основи фізіології, гігієни та безпеки харчування

Вид документа: Навчальний посібник
Рiк видання: 2004 Мiсце видання: Суми Видавництво: Університетська книга
Авторський знак: О-75
Мова: Українська Обсяг: 278 с.
Шифр: 51.23 УДК: 613 ББК: 51.23 ISBN: 966-680-162-0
Аннотацiя:Сучасні дані щодо гігієни та безпеки харчування, гігієнічна характеристика основних груп харчових продуктів та вимоги до їх виготовлення.
Відомості щодо назви
 Додаткові відомості щодо назви:Навч. посіб.
 Відомості про відповідальність:О.М. Царенко, М.І. Машкін ,Л.Ф. Павлоцька, Л.Р. Димитрієвич, Н.В. Дуденко Н.М. Париш
 Номер частини:Ч.2
 Назва частини:Основи гігієни та безпеки харчування
Загальна інформація
 Ціна:30,00 грн
Теми документа

Примірники
Місце збереження Інвентарний номер Номер Кількість Видано
Чз 128457    1 0

'Український Фондовий Дім' Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'