Основи фізіології, гігієни та безпеки харчування
Вид документа: Навчальний посібник
Рiк видання: 2004 Мiсце видання: Суми Видавництво: Університетська книга
Авторський знак: О-75
Мова: Українська Обсяг: 278 с.
Шифр: 51.23 УДК: 613 ББК: 51.23 ISBN: 966-680-162-0
Аннотацiя: | Сучасні дані щодо гігієни та безпеки харчування, гігієнічна характеристика основних груп харчових продуктів та вимоги до їх виготовлення. |
| Додаткові відомості щодо назви: | Навч. посіб. |
| Відомості про відповідальність: | О.М. Царенко, М.І. Машкін ,Л.Ф. Павлоцька, Л.Р. Димитрієвич, Н.В. Дуденко Н.М. Париш |
| Назва частини: | Основи гігієни та безпеки харчування |
Теми документа- ББК/ 5 Охорона здоров'я. Медичні науки/ 51.23 Гігієна харчування
- Ключові слова/ Г/ Гі/ гіг.../ гігієна, гигиена, hygiene
- Ключові слова/ С/ Си/ сис.../ сист.../ система, система/ система травлення, система пищеварения
- Ключові слова/ Ф/ Фі/ Фіз/ фізіологія, физиология, physiology
- Ключові слова/ Л/ Лі/ лік.../ лікувальне харчування, лечебное питание
- Ключові слова/ Е/ Ек/ екс.../ експертиза, экспертиза
- Ключові слова/ В/ Ві/ віт.../ вітаміни, витамины
- Ключові слова/ Х/ Ха/ харчова
- Ключові слова/ Х/ Ха/ харчові.../ харчові продукти, пищевые продукты
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 61 Медичнi науки/ 613 Гігієна в цілому. Особисте здоров'я та гігієна
- БД(П) Сучасні харчові виробництва/ Гігієна харчових виробництв і харчування
Примірники |
Місце збереження |
Інвентарний номер |
Номер |
Кількість |
Видано |
Чз |
128457 |
|
1 |
0 |
|