укр
рус
eng
Головна сторінка
Електронний каталог
Опис документа
Єгоров Б.В., Мардар М.Р., Бордун Т.В.
Формування споживних властивостей харчових продуктів нового покоління шляхом екструзії
Вид документа:
Стаття періодики
Автор:
Єгоров Б.В., Мардар М.Р., Бордун Т.В.
Вид автора:
персона
Мова:
Українська
Обсяг:
С. 64-67.
Шифр:
36
УДК:
664.696
ББК:
36.81
Є складовою частиною документа:
Хранение и переработка зерна
Відомості щодо головного
Назва головного документа
:
Хранение и переработка зерна
Дата видання головного документа
:
2014
Номер частини головного документа
:
№ 5
Теми документа
Ключові слова/ Х/ Ха/ харчові.../ харчові продукти, пищевые продукты
Ключові слова/ Е/ Ек/ екс.../ екструзія, экструзия
ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.81 Основні процеси і апарати харчових виробництв
УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 66 Хімічна технологія. Хімічна промисловість й споріднені галузі/ 663/664 Харчова промисловiсть. Харчовi виробництва/ 664 Харчова промисловість в цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів/ 664.6/.7 Борошномельно-круп'яне та хлiбопекарське виробництво/ 664.6 Хлібопекарське виробництво. Випічка. Хліб. Борошняні кондитерські вироби/ 664.69 Макаронні вироби. Зернові харчові продукти/ 664.696 Зернові харчові продукти, готові для вживання. Зернові сніданки
БД(П) Сучасні харчові виробництва/ Процеси і апарати харчових виробництв
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'