головна сторінка сайту Бібліотека МНАУкарта сайту Бібліотека МНАУпошук по сайту Бібліотека МНАУ
БІБЛІОТЕКА МИКОЛАЇВСЬКОГО НАЦІОНАЛЬНОГО АГРАРНОГО УНІВЕРСИТЕТУ
колектив бібліотеки МНАУ

 

укр рус eng
Головна сторінка Електронний каталог Опис документа

Єгоров Б.В., Мардар М.Р., Бордун Т.В.
Формування споживних властивостей харчових продуктів нового покоління шляхом екструзії

Вид документа: Стаття періодики
Автор: Єгоров Б.В., Мардар М.Р., Бордун Т.В. Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: С. 64-67.
Шифр: 36 УДК: 664.696 ББК: 36.81
Є складовою частиною документа: Хранение и переработка зерна
Відомості щодо головного
 Назва головного документа:Хранение и переработка зерна
 Дата видання головного документа:2014
 Номер частини головного документа:№ 5
Теми документа

'Український Фондовий Дім' Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'