Панасюк А.Л., Кузьмина Е.И., Свиридов Д.А., Косцова Т.Е.
Переработка компонентов виноградной выжимки с применением экстракции диоксидом углерода
Вид документа: Стаття періодики
Автор: Панасюк А.Л., Кузьмина Е.И., Свиридов Д.А., Косцова Т.Е. Вид автора: персона
Мова: Російська Обсяг: C. 37-38.
Шифр: 36.874 УДК: 663.26 ББК: 36.874.09
Є складовою частиною документа: Напитки. Технологии и Инновации
| Назва головного документа: | Напитки. Технологии и Инновации |
| Дата видання головного документа: | 2014 |
| Номер частини головного документа: | № 6-7 |
Теми документа- ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.87 Бродильне виробництво. Виробництво безалкогольних напоїв/ 36.874 Виноробство/ 36.874.0 Окремі процеси виноробства/ 38.874.09 Відходи виноробства і їх використання
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 66 Хімічна технологія. Хімічна промисловість й споріднені галузі/ 663/664 Харчова промисловiсть. Харчовi виробництва/ 663 Промислова мікробіологія, мікологія. Бродильне виробництво, промисловість ферментів. Виробництво напоїв/ 663.2/.3 Вино. Виноробство/ 663.2 Вино. Виноробство. Енологія/ 663.26 Використання відходів виноробства. Використання вичавок, виноградних відходів, мезги. Продукти, наприклад бренді з вичавок, оцет із вичавок
- Ключові слова/ В/ Ви/ вик.../ використання.../ використання відходів, использование отходов
- Ключові слова/ В/ Ві/ від.../ відходи, отходы/ відходи виробництва, отходы производства/ відходи виробництва вина, отходы производства вина
- Ключові слова/ В/ Ви/ вин.../ виноград, виноград/ виноградні вичавки, виноградные выжимки
|