Новіков В., Романенко І., Фоміна С.
Сертифікація системи управління безпечністю харчових продуктів (НАССР) в Україні: проблеми та шляхи їх вирішення
Вид документа: Стаття періодики
Автор: Новіков В., Романенко І., Фоміна С. Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: С. 8-11.
Шифр: 65.30 УДК: 006.063:663/664 ББК: 30ц+36-9
Є складовою частиною документа: Економіст
| Назва головного документа: | Економіст |
| Дата видання головного документа: | 2014 |
| Номер частини головного документа: | № 5 |
Теми документа- ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 30 Техніка і технічні науки в цілому/ 30ц Стандартизація, нормалізація, визначення технічних умов. Метрологія,сертифікація
- Ключові слова/ С/ Се/ сер.../ сертифікація, сертификация
- Ключові слова/ Х/ Ха/ харчові.../ харчові продукти, пищевые продукты
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 66 Хімічна технологія. Хімічна промисловість й споріднені галузі/ 663/664 Харчова промисловiсть. Харчовi виробництва
- УДК/ 0 Загальний вiддiл/ 00 Загальнi питання науки i культури/ 006 Стандартизацiя продуктiв, послуг (операцiй), ваги, вимiрiв i часу/ 006.06 Методи впровадження стандартів/ 006.063 Сертифікація і маркування продукції для підтвердження відповідності стандартам
- Ключові слова/ С/ Си/ сис.../ сист.../ система, система/ система управління, система управления/ система управління безпечністю харчових продуктів, НАССР; система управления безопасностью пищевых продуктов, АРККТ
- ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36-9 Харчові продукти. Товарознавство, експертиза
|