укр
рус
eng
Головна сторінка
Електронний каталог
Опис документа
Продовольча індустрія АПК
Вид документа:
Номер журналу
Рiк видання:
2014
Мова:
Українська
Обсяг:
43 с.
Шифр:
65.32
УДК:
338.43
ББК:
65.32-4
Є складовою частиною документа:
Продовольча індустрія АПК
Складові частини документа:
Ніконець В., Штонда О. Використання фруктів у маринадах для м'ясних напівфабрикатів
. - С. 36-38.
Прісс О., Жукова В. Збереженість томатів за різних погодних умов
. - С. 39-42.
Осьмак Т., Рябоконь Н. Морозиво щербет з фруктозою та підвищеним вітамінним і мінеральним складом
. - С. 9-12.
Лебская Т., Менчинская А. Пищевая и биологическая ценность овощей для рыбных паст функционального назначения
. - С. 13-15.
Баль-Прилипко Л., Леонова Б. Порівняння водопровідної води та активованих водних середовищ за фізико-хімічними і показниками безпечності
. - С. 4-9.
Даниленко С. Яловичини буде більше, якщо корми телят з функціональною добавкою
. - С. 28-31.
Відомості щодо назви
Номер частини
:
№ 3
Теми документа
ББК/ 6/8 Суспільні та гуманітарні науки/ 65 Економіка. Економічні науки/ 65.32 Економіка сільського господарства/ 65.32-4 Економіка АПК
УДК/ 3 Суспiльнi науки/ 33 Економiка. Економiчна наука/ 338 Економiчне становище. Економiчна полiтика. Управління та планування в економіці. Виробництво. Послуги. Ціни./ 338.4 Виробництво продукції та надання послуг по економічних секторах/ 338.43 Економіка сільського господарства як галузь економіки. Економіка продовольчого виробництва
БД Періодика/ Журнали/ Журнали вітчизняні
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'