Марченко В.С., Белинская А.П., Ананьева В.В., Здесенко Я.И.
Стабилизация биологически активных веществ в жировых продуктах
Вид документа: Стаття періодики
Автор: Марченко В.С., Белинская А.П., Ананьева В.В., Здесенко Я.И. Вид автора: персона
Мова: Російська Обсяг: С. 34-36.
Шифр: 35.78 УДК: 665.1/.3 ББК: 35.782.1
Є складовою частиною документа: Масложировой комплекс
| Назва головного документа: | Масложировой комплекс |
| Дата видання головного документа: | 2014 |
| Номер частини головного документа: | № 2 |
Теми документа- ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 35 Хімічна технологія. Хімічне виробництво/ 35.782 Жири та олії/ 35.782.1 Одержання жирів та олій
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 66 Хімічна технологія. Хімічна промисловість й споріднені галузі/ 665 Технологiя олiї, жиру, воску, нафтопродуктiв/ 665.1/.3 Виробництво олiї, жиру, воску
- Ключові слова/ М/ Ма/ мас.../ масло, масло/ масложирові продукти, масложировые продукты
- Ключові слова/ П/ По/ пол.../ поліненасичені жирні кислоти (ПНЖК), полиненасыщенные жирные кислоты (ПНЖК)
- Ключові слова/ Б/ Бе/ бета-каротин, бета-каротин
- Ключові слова/ О/ Ол/ олія, масло/ олія купажована, масло купажированное
|