укр
рус
eng
Головна сторінка
Електронний каталог
Опис документа
Лебская Т., Менчинская А.
Пищевая и биологическая ценность овощей для рыбных паст функционального назначения
Вид документа:
Стаття періодики
Автор:
Лебская Т., Менчинская А.
Вид автора:
персона
Мова:
Російська
Обсяг:
С. 13-15.
Шифр:
36
УДК:
637'8
ББК:
36.94
Є складовою частиною документа:
Продовольча індустрія АПК
Відомості щодо головного
Назва головного документа
:
Продовольча індустрія АПК
Дата видання головного документа
:
2014
Номер частини головного документа
:
№ 3
Теми документа
ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.94 Виробництво риби та рибних продуктів
Ключові слова/ О/ Ов/ овочі, овощи
Ключові слова/ Б/ Бі/ біо.../ біолог.../ біологічна.../ біологічна цінність продуктів харчування, біологическая ценность продуктов питания
Ключові слова/ Р/ Ри/ риб.../ рибні вироби, рыбные изделия
УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 637 Продукти тваринництва/ 637'8 Рибна продукція та продукти з водних тварин
Ключові слова/ Р/ Ри/ риб.../ рибна паста, рыбная паста
БД(П) Сучасні харчові виробництва/ Окремі напрямки харчових виробництв/ Виробництво риби та рибних продуктів
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'