укр
рус
eng
Головна сторінка
Електронний каталог
Опис документа
Прісс О., Жукова В.
Збереженість томатів за різних погодних умов
Вид документа:
Стаття періодики
Автор:
Прісс О., Жукова В.
Вид автора:
персона
Мова:
Українська
Обсяг:
С. 39-42.
Шифр:
36
УДК:
664.8.03
ББК:
36.91
Є складовою частиною документа:
Продовольча індустрія АПК
Відомості щодо головного
Назва головного документа
:
Продовольча індустрія АПК
Дата видання головного документа
:
2014
Номер частини головного документа
:
№ 3
Теми документа
ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.91 Переробка та зберігання плодів та овочів
Ключові слова/ З/ Зб/ зберігання, хранение/ зберігання овочів, хранение овощей
УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 66 Хімічна технологія. Хімічна промисловість й споріднені галузі/ 663/664 Харчова промисловiсть. Харчовi виробництва/ 664 Харчова промисловість в цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів/ 664.8/.9 Виробництво консервiв/ 664.8 Консервування харчових продуктів ( в цілому ). Консервування овочевих продуктів рослинного походження/ 664.8.03 Зберігання продуктів харчування та консервування
БД(П) Переробка с/г продукції/ Переробка продукції рослинництва
БД(П) Переробка с/г продукції/ Переробка продукції рослинництва/ Переробка овочів
Ключові слова/ З/ Зб/ зберігання, хранение/ зберігання томатів, хранение помидоров
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'