Революционная инновация в производстве говядины высшего качества
Вид документа: Стаття періодики
Мова: Російська Обсяг: С. 38-39.
Шифр: 36.92 УДК: 637.513.2 ББК: 36.920.1
Є складовою частиною документа: Мясной бизнес
| Назва головного документа: | Мясной бизнес |
| Дата видання головного документа: | 2014 |
| Номер частини головного документа: | № 7 |
Теми документа- Ключові слова/ Я/ Ял/ яловичина, говядина
- Ключові слова/ В/ Ви/ вир.../ виробництво, производство/ виробництво яловичини, производство говядины
- ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.92 Виробництво м'яса та м'ясних продуктів./ 36.920.1 Забій тварин і первинна обробка м'ясних туш
- Ключові слова/ З/ За/ заб.../ забій, убой/ забій худоби, убой скота
- Ключові слова/ Я/ Як/ якість, качество/ якість яловичини, качество говядины
- Ключові слова/ З/ За/ заб.../ забій, убой/ забій тварин, убой животных
- Ключові слова/ Т/ Те/ тех.../ техно.../ технолог, технолог/ технологія, технология/ технологія виробництва, технология производства/ технологія виробництва яловичини, технология производства говядины
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 637 Продукти тваринництва/ 637.5 М'ясо. Свiжi м'яснi харчовi продукти/ 637.51 Свіже м'ясо. Замінники м'яса/ 637.513 Забій, первинна переробка та пакування м'яса (технологія та устаткування)/ 637.513.2 Устаткування боєнь, різниць
- Ключові слова/ М/ Мо/ моб.../ мобільна бійня, мобильная бойня
- БД(П) Сучасні харчові виробництва/ Окремі напрямки харчових виробництв/ Виробництво м'яса і м'ясних продуктів
|