Хоффман Н.
Централизованное сокращение роста микроорганизмов в воздухе
Вид документа: Стаття періодики
Автор: Хоффман Н. Вид автора: персона
Мова: Російська Обсяг: С. 14-15.
Шифр: 36.92 УДК: 637.523.38 ББК: 36.92
Є складовою частиною документа: Мясной бизнес
| Назва головного документа: | Мясной бизнес |
| Дата видання головного документа: | 2014 |
| Номер частини головного документа: | № 7 |
Теми документа- ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.92 Виробництво м'яса та м'ясних продуктів.
- Ключові слова/ П/ По/ пов.../ повітря, воздух
- Ключові слова/ О/ Оч/ очищення, очистка/ очищення повітря, очистка воздуха
- Ключові слова/ У/ Ул/ ультрафіолетове випромінення, ультрафиолетовое излучение
- Ключові слова/ Т/ Те/ тер.../ термін, срок/ термін придатності, срок годности
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 637 Продукти тваринництва/ 637.5 М'ясо. Свiжi м'яснi харчовi продукти/ 637.52 Оброблені, консервовані та варені м'ясні продукти. Домашня м'ясна продукція/ 637.523 Виробництво ковбас/ 637.523.3 Устаткування для виробництва ковбас/ 637.523.38 Сушильні камери. Коптильні камери
- Ключові слова/ Т/ Те/ тер.../ термін, срок/ термін зберігання, срок хранения
- Ключові слова/ С/ Су/ суш.../ сушіння, сушка/ сушіння ковбас, сушка колбас
- Ключові слова/ Д/ До/ доз.../ дозрівання ковбас, созревание колбас
- БД(П) Сучасні харчові виробництва/ Окремі напрямки харчових виробництв/ Виробництво м'яса і м'ясних продуктів
|