Корж А., Максимова Е.Н.
Энергоэффективные технологии - основа модернизации мясного бизнеса
Вид документа: Стаття періодики
Автор: Корж А., Максимова Е.Н. Вид автора: персона
Мова: Російська Обсяг: С. 46-48.
Шифр: 36.92 УДК: 637.513.2 ББК: 36.92
Є складовою частиною документа: Мясной бизнес
| Назва головного документа: | Мясной бизнес |
| Дата видання головного документа: | 2014 |
| Номер частини головного документа: | № 7 |
Теми документа- ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.92 Виробництво м'яса та м'ясних продуктів.
- Ключові слова/ В/ Ви/ вир.../ виробництво, производство/ виробництво м'ясних продуктів, производство мясных продуктов
- Ключові слова/ Е/ Ен/ енер.../ енерго.../ енергозберігаючі технології, энергосберегающие технологии
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 637 Продукти тваринництва/ 637.5 М'ясо. Свiжi м'яснi харчовi продукти/ 637.51 Свіже м'ясо. Замінники м'яса/ 637.513 Забій, первинна переробка та пакування м'яса (технологія та устаткування)/ 637.513.2 Устаткування боєнь, різниць
- Ключові слова/ О/ Об/ обл.../ обладнання, оборудование/ обладнання для виробництва м'ясних напівфабрикатів, оборудование для производства мясных полуфабрикатов
- Ключові слова/ О/ Об/ обл.../ обладнання, оборудование/ обладнання для переробки м'яса, оборудование для переработки мяса
- Ключові слова/ О/ Об/ обл.../ обладнання, оборудование/ обладнання для харчової промисловості, оборудование для пищевой промышленности
- БД(П) Сучасні харчові виробництва/ Окремі напрямки харчових виробництв/ Виробництво м'яса і м'ясних продуктів
|