Якубчак О.М., Хоменко В.І., Кравців Р.Й., Береза І.Г.
Виготовлення ковбас та м'ясних продуктів
Вид документа: Електронний документ
Рiк видання: 1999 Мiсце видання: К. Видавництво: "Київська правда"
Автор: Якубчак О.М., Хоменко В.І., Кравців Р.Й., Береза І.Г. Авторський знак: В41 Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: 122 с.
Шифр: 36.92 УДК: 637.52 ББК: 36.92
Електронна версія документа в локальній мережі.
| Вид та обсяг ресурсу: | Електрон. текст. дані |
| Загальні зауваження: | Копія друк. вид. |
Теми документа- ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.92 Виробництво м'яса та м'ясних продуктів.
- Ключові слова/ В/ Ви/ вир.../ виробництво, производство
- Ключові слова/ К/ Ко/ ков.../ ковбаси, колбасы
- Ключові слова/ М/ м'я.../ м'ясне виробництво, мясное производство
- Ключові слова/ Т/ Те/ тех.../ техно.../ технолог, технолог/ технологія, технология/ технологія виробництва, технология производства
- Ключові слова/ М/ м'я.../ м'ясний фарш, мясной фарш
- Ключові слова/ Т/ Те/ тех.../ техно.../ технолог, технолог/ технологія, технология/ технологія виробництва, технология производства/ технологія виробництва ковбас, технология производства колбас
- ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.92 Виробництво м'яса та м'ясних продуктів./ 36.927 Виробництво ковбас
- Ключові слова/ В/ Ви/ вир.../ виробництво, производство/ виробництво ковбас, производство колбас
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 637 Продукти тваринництва/ 637.05 Якості та властивості тваринницької продукції (крім складу)
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 637 Продукти тваринництва/ 637.5 М'ясо. Свiжi м'яснi харчовi продукти/ 637.52 Оброблені, консервовані та варені м'ясні продукти. Домашня м'ясна продукція
- БД(П) Локальна електронна бібліотека книг/ Харчове виробництво
- БД(П) Локальна електронна бібліотека книг/ Харчове виробництво/ Переробка та зберігання м'яса та м'ясних продуктів
- БД(П) Локальна електронна бібліотека книг/ Харчове виробництво/ Виробництво продукції тваринництва
- БД(П) Локальна електронна бібліотека книг/ Харчове виробництво/ Виробництво ковбас
- БД(П) Сучасні харчові виробництва/ Окремі напрямки харчових виробництв/ Виробництво м'яса і м'ясних продуктів
|