Бондар Т.Л.
Процесний підхід в управлінні витратами на забезпечення якості лікеро-горілчаної продукції
Вид документа: Стаття періодики
Автор: Бондар Т.Л. Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: С. 140-146.
Шифр: 65.30 УДК: 338.439:663 ББК: 65.306.7
Аннотацiя: | У статті наведено основні класифікації бізнес-процесів за ознаками та видами процесів на підприємствах. Розроблено модель бізнес-процесів на лікеро-горілчаному підприємстві. Розглянуто сутність управління витратами на забезпечення якості лікеро-горілчаної продукції за умови застосування процесного підходу. | Є складовою частиною документа: Актуальні проблеми економіки
| Назва головного документа: | Актуальні проблеми економіки |
| Дата видання головного документа: | 2014 |
| Номер частини головного документа: | № 7 |
Теми документа- Ключові слова/ Е/ Ек/ еко/ економіка, экономика/ економіка харчової промисловості, экономика пищевой промышленности
- ББК/ 6/8 Суспільні та гуманітарні науки/ 65 Економіка. Економічні науки/ 65.30 Економіка промисловості/ 65.305/307 Економіка галузей промисловості/ 65.306.7 Економіка харчової промисловості
- Ключові слова/ Я/ Як/ якість, качество/ якість продукції, качество продукции
- Ключові слова/ Б/ Бі/ бізнес, бизнес/ бізнес-процес, бизнес-процесс
- Ключові слова/ У/ Уп/ управління, управление, management/ управління витратами, управление затратами
- УДК/ 3 Суспiльнi науки/ 33 Економiка. Економiчна наука/ 338 Економiчне становище. Економiчна полiтика. Управління та планування в економіці. Виробництво. Послуги. Ціни./ 338.4 Виробництво продукції та надання послуг по економічних секторах/ 338.43 Економіка сільського господарства як галузь економіки. Економіка продовольчого виробництва/ 338.439 Економіка продовольчого виробництва та постачання. Економіка харчової промисловості. Економіка продуктів харчув.
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 66 Хімічна технологія. Хімічна промисловість й споріднені галузі/ 663/664 Харчова промисловiсть. Харчовi виробництва/ 663 Промислова мікробіологія, мікологія. Бродильне виробництво, промисловість ферментів. Виробництво напоїв
- Ключові слова/ П/ Пр/ Про/ проц.../ процес, процесс/ процесний підхід, процессный подход
- Ключові слова/ Л/ Лі/ лік.../ лікеро-горілчана галузь, ликеро-водочная отросль
- Ключові слова/ Л/ Лі/ лік.../ лікеро-горілчана продукція, ликеро-водочная продукция
- Ключові слова/ П/ Пр/ Про/ проц.../ процес, процесс/ процесне управління, процессное управление
- БД(П) Сучасні харчові виробництва/ Економіка і організація харчових виробництв
|