Тарасенко Л., Селіна В., Лізогуб Л.
Безпека продукції птахівництва
Вид документа: Стаття періодики
Автор: Тарасенко Л., Селіна В., Лізогуб Л. Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: С. 3-5.
Шифр: 36-9 УДК: 614.31:636.5.085 ББК: 36-9+46.8-4
Аннотацiя: | Встановлено фонові рівні вмісту кадмію, міді, свинцю, ртуті та цинку в уормах для курей несучок. | Є складовою частиною документа: Тваринництво України
| Назва головного документа: | Тваринництво України |
| Дата видання головного документа: | 2014 |
| Номер частини головного документа: | № 7 |
Теми документа- Ключові слова/ П/ Пр/ Про/ прод.../ продукція, продукция/ продукція птахівництва, продукция птицеводства
- Ключові слова/ Б/ Бе/ без.../ безпека, безопасность/ безпека продуктів харчування, безопасность пищевых продуктов
- Ключові слова/ Г/ Го/ год.../ годівля, кормление/ годівля птиці, кормление птицы/ годівля курей, кормление кур
- ББК/ 4 Сільське та лісове господарство/ 46 Спеціальне (приватне) тваринництво/ 46.8 Птахівництво/ 46.8-4 Годівля і утримання птиці
- Ключові слова/ К/ Ку/ кур.../ кури, куры/ кури-несучки, куры-несушки
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 636 Загальнi вiдомостi про тваринництво та полiпшення порiд тварин. Скотарство. Розведення домашнiх тварин/ 636.5 Свійські (домашні) птахи
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 61 Медичнi науки/ 614 Суспiльне здоров'я та гiгiєна/ 614.3 Санітарний нагляд в цілому. Санітарна інспекція та контроль/ 614.31 Інспекція харчових продуктів. Інспекція крамниць, ринків
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 636 Загальнi вiдомостi про тваринництво та полiпшення порiд тварин. Скотарство. Розведення домашнiх тварин/ 636.08 Загальні питання виведення, розведення, вирощування/ 636.085 Кормові продукти в цілому. Фураж/ 636.085.3 Аналіз кормів, кормових продуктів (загальні питання)
- ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36-9 Харчові продукти. Товарознавство, експертиза
|