укр
рус
eng
Головна сторінка
Електронний каталог
Опис документа
Котова А.Ю., Астахов Е.Ю.
Стабилизация вин и коньяков с помощью микрофильтрационного оборудования
Вид документа:
Стаття періодики
Автор:
Котова А.Ю., Астахов Е.Ю.
Вид автора:
персона
Мова:
Російська
Обсяг:
С. 30-31.
Шифр:
36.8
УДК:
663.256.1
ББК:
36.874.04
Є складовою частиною документа:
Напитки. Технологии и Инновации
Відомості щодо головного
Назва головного документа
:
Напитки. Технологии и Инновации
Дата видання головного документа
:
2014
Номер частини головного документа
:
№ 8
Теми документа
Ключові слова/ В/ Ви/ вин.../ виноробство, виноделие
ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.87 Бродильне виробництво. Виробництво безалкогольних напоїв/ 36.874 Виноробство/ 36.874.0 Окремі процеси виноробства/ 36.874.04 Обробка вин
УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 66 Хімічна технологія. Хімічна промисловість й споріднені галузі/ 663/664 Харчова промисловiсть. Харчовi виробництва/ 663 Промислова мікробіологія, мікологія. Бродильне виробництво, промисловість ферментів. Виробництво напоїв/ 663.2/.3 Вино. Виноробство/ 663.2 Вино. Виноробство. Енологія/ 663.25 Виноробство/ 663.256 Консервування та зберігання вина/ 663.256.1 Процеси стабілізації вина Пастеризація вина. Хімічна стабілізація вина
Ключові слова/ С/ Ст/ ста.../ стаб.../ стабілізація, стабилизация/ стабілізація вина, стабилизация вина
БД(П) Виноградарство Південного регіону/ Вино і виноматеріали/ Технологія виробництва вина
Ключові слова/ М/ Мі/ Мік/ мікро.../ мікрофільтраційне устаткування, микрофильтрационное оборудование
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'