Ивашов В.И.
Технологическое оборудование предприятий мясной промышленности : в 2-х ч. Ч. 1. Оборудование для убоя и первичной обработки
Вид документа: Електронний документ
Рiк видання: 2001 Мiсце видання: М. Видавництво: Колос
Автор: Ивашов В.И. Авторський знак: И24 Вид автора: персона
Мова: Російська Обсяг: 552 с.
Шифр: 36.81 УДК: 637.02 ББК: 36.920.1+36.81
Електронна версія документа в локальній мережі.
| Вид та обсяг ресурсу: | Электрон. текст. дан. |
| Загальні зауваження: | Копия печат. изд. |
Теми документа- ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.92 Виробництво м'яса та м'ясних продуктів.
- Ключові слова/ М/ м'я.../ м'ясне виробництво, мясное производство
- Ключові слова/ М/ м'я.../ м'ясо, мясо
- Ключові слова/ О/ Об/ обл.../ обладнання, оборудование
- Ключові слова/ П/ Пе/ пер.../ пере.../ перероб.../ переробка, переработка/ переробка м'яса, переработка мяса
- Ключові слова/ М/ м'я.../ м'ясні консерви, мясные консервы
- Ключові слова/ В/ Ви/ вир.../ виробництво, производство/ виробництво м'яса, производство мяса
- Ключові слова/ П/ Пе/ пер.../ пере.../ перероб.../ переробка, переработка/ переробка продукції, переработка продукции/ переробка продукції тваринництва, переработка продукции животноводства
- Ключові слова/ Т/ Те/ тех.../ техно.../ технолог, технолог/ технологія, технология/ технологія виробництва, технология производства/ технологія виробництва м'ясних продуктів, технология производства мясных продуктов
- Ключові слова/ П/ Пе/ пер.../ пере.../ перероб.../ переробка, переработка/ переробка продукції, переработка продукции
- ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.81 Основні процеси і апарати харчових виробництв
- ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.92 Виробництво м'яса та м'ясних продуктів./ 36.920.1 Забій тварин і первинна обробка м'ясних туш
- Ключові слова/ В/ Ви/ вир.../ виробництво, производство/ виробництво м'ясних продуктів, производство мясных продуктов
- Ключові слова/ М/ м'я.../ м'ясна промисловість, мясная промышленность
- Ключові слова/ М/ м'я.../ м'ясо, мясо/ м'ясопереробне підприємство, мясоперерабатывающее предприятие
- Ключові слова/ З/ За/ заб.../ забій, убой
- Ключові слова/ З/ За/ заб.../ забій, убой/ забій тварин, убой животных
- Ключові слова/ У/ Ус/ устаткування, оборудование/ устаткування для забою тварин, оборудование для убоя животных
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 637 Продукти тваринництва/ 637.02 Машини та устаткування для технічної обробки тваринної продукції
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 637 Продукти тваринництва/ 637.5 М'ясо. Свiжi м'яснi харчовi продукти/ 637.51 Свіже м'ясо. Замінники м'яса/ 637.513 Забій, первинна переробка та пакування м'яса (технологія та устаткування)
- Ключові слова/ М/ Ма/ маш.../ машини, машины/ машини та обладнання, машины и оборудование
- БД(П) Локальна електронна бібліотека книг/ Харчове виробництво/ Технологічне обладнання
- БД(П) Локальна електронна бібліотека книг/ Харчове виробництво/ Переробка та зберігання м'яса та м'ясних продуктів
- Ключові слова/ О/ Об/ обл.../ обладнання, оборудование/ обладнання з переробки сільгоспсировини, оборудование по переработке сельхозсырья
- БД(П) Локальна електронна бібліотека книг/ Харчове виробництво/ Виробництво продукції тваринництва
- Ключові слова/ О/ Об/ обл.../ обладнання, оборудование/ обладнання для переробки м'яса, оборудование для переработки мяса
- БД(П) Переробка с/г продукції/ Переробка продукції тваринництва/ Переробка м'яса
- БД(П) Сучасні харчові виробництва/ Процеси і апарати харчових виробництв
- БД(П) Сучасні харчові виробництва/ Окремі напрямки харчових виробництв/ Виробництво м'яса і м'ясних продуктів
|