укр
рус
eng
Головна сторінка
Електронний каталог
Опис документа
Мясное дело
Вид документа:
Номер журналу
Рiк видання:
2005
Мова:
Українська
Обсяг:
58 с
Шифр:
36.92
ББК:
36.92
Складові частини документа:
Мазур Н.И. Ветеринарно-санитарная экспертиза тушек и органов птицы при различных болезнях
. - С. 68-71
Рынок мяса и мясных продуктов Украины
. - С. 27-37
Азарова Н.Г. Топинамбур в колбасном производстве
. - С.18-20
Відомості щодо назви
Номер частини
:
№ 11
Теми документа
ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.92 Виробництво м'яса та м'ясних продуктів.
БД(П) Сучасні харчові виробництва/ Окремі напрямки харчових виробництв/ Виробництво м'яса і м'ясних продуктів
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'