Глєбова Ю.А., Вертійчук А.І.
Дієтичні властивості курячих харчових яєць
Вид документа: Стаття періодики
Автор: Глєбова Ю.А., Вертійчук А.І. Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: С. 24-26.
Шифр: 36.93 УДК: 637.4.05 ББК: 36.93
Є складовою частиною документа: Сучасне птахівництво
| Назва головного документа: | Сучасне птахівництво |
| Дата видання головного документа: | 2014 |
| Номер частини головного документа: | № 6 |
Теми документа- Ключові слова/ А/ Ам/ амінокислоти, аминокислоты
- ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.93 Виробництво птахопродуктів
- Ключові слова/ Я/ Яй/ яйця, яйца
- Ключові слова/ Я/ Яй/ яйця, яйца/ яйця курячі, яйца куриные
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 637 Продукти тваринництва/ 637.4 Яйця. Продукти переробки яєць
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 637 Продукти тваринництва/ 637.05 Якості та властивості тваринницької продукції (крім складу)
- Ключові слова/ Х/ Хо/ холестерин, холестерин
- Ключові слова/ Х/ Ха/ харчові.../ харчові яйця, пищевые яйца
- Ключові слова/ Я/ Яє/ яєчний білок, яичный белок
- Ключові слова/ Я/ Яє/ яєчний жовток, яичный желток
- Ключові слова/ Х/ Ха/ харчова/ харчова цінність, пищевая ценность/ харчова цінність яєць, питательная ценность яиц
|