Пешук Л.В.
Основи тваринництва і ветеринарно-санітарна експертиза м'яса та м'ясних продуктів
Вид документа: Електронний документ
Рiк видання: 2011 Мiсце видання: К. Видавництво: ЦУЛ
Автор: Пешук Л.В. Авторський знак: П31 Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: 400 с.
Шифр: 48 УДК: 619:614.3(075.8) ББК: 48
Електронна версія документа в локальній мережі.
| Додаткові відомості щодо назви: | підручник |
| Вид та обсяг ресурсу: | Електрон. текст. дані |
| Загальні зауваження: | Копія друк. вид. |
Теми документа- Ключові слова/ Г/ Гі/ гіг.../ гігієна, гигиена, hygiene
- Ключові слова/ В/ Ве/ вет.../ ветеринар, ветеринар
- Ключові слова/ П/ Пі/ під.../ підпр.../ підприємство, предприятие
- Ключові слова/ Е/ Ек/ екс.../ експертиза, экспертиза
- ББК/ 4 Сільське та лісове господарство/ 48 Ветеринарія
- Ключові слова/ В/ Ве/ вет.../ ветеринар, ветеринар/ ветеринарно-санітарна експертиза, ветеринарно-санитарная экспертиза
- Ключові слова/ М/ м'я.../ м'ясне виробництво, мясное производство
- Ключові слова/ М/ м'я.../ м'ясо, мясо
- Ключові слова/ С/ Са/ сан.../ санітар, санитар/ санітарна.../ санітарна ветеринарія, санитарная ветеринария
- Ключові слова/ К/ Ко/ кон.../ конт.../ контроль, контроль/ контроль за безпекою харчових продуктів, контроль за безопасностью пищевых продуктов
- Ключові слова/ В/ Ве/ вет.../ ветеринар, ветеринар/ ветеринарно-санітарний нагляд, ветеринарно-санитарный надзор
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 61 Медичнi науки/ 619 НЕ ДІЙСНИЙ Хвороби свійських тварин. Ветеринарні науки
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 61 Медичнi науки/ 614 Суспiльне здоров'я та гiгiєна/ 614.3 Санітарний нагляд в цілому. Санітарна інспекція та контроль
- УДК/ (0…) Таблиця Id. Загальні визначники форми документів/ (07) Посібники для викладання, навчання та практичної підготовки/ (075) Навчальні посібники. Шкільні підручники. Підручники для студентів/ (075.8) Підручники та навчальні посібники для університетів, вищих навчальних закладів
- БД(П) Локальна електронна бібліотека книг/ Сільське господарство/ Тваринництво
- БД(П) Локальна електронна бібліотека книг/ Сільське господарство/ Ветеринарія
- БД(П) Локальна електронна бібліотека книг/ Харчове виробництво/ Переробка та зберігання м'яса та м'ясних продуктів
- Актуальні проблеми зоогігієни та ветеринарії/ Ветеринарна експертиза
- БД(П) Ветеринарна гігієна, санітарія та експертиза/ Ветеринарна санітарія
- БД(П) Сучасні харчові виробництва/ Окремі напрямки харчових виробництв/ Виробництво м'яса і м'ясних продуктів
|