Хамнаева Н.И.
Особенности санитарно-микробиологического контроля сырья и продуктов питания животного происхождения
Вид документа: Електронний документ
Рiк видання: 2006 Мiсце видання: Улан-Удэ Видавництво: Изд-во ВСГТУ
Автор: Хамнаева Н.И. Авторський знак: Х18 Вид автора: персона
Мова: Російська Обсяг: 136 с.
Шифр: 36.92 УДК: 579.67(075.8) ББК: 36.92
Електронна версія документа в локальній мережі.
| Додаткові відомості щодо назви: | учеб. пособ. |
| Вид та обсяг ресурсу: | Электрон. текст. дан. |
| Загальні зауваження: | Копия печ. изд. |
Теми документа- ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.92 Виробництво м'яса та м'ясних продуктів.
- ББК/ 2 Природничі науки/ 28 Біологічні науки/ 28.4 Мікробіологія. Вірусологія
- Ключові слова/ Е/ Ек/ екс.../ експертиза, экспертиза
- Ключові слова/ М/ Мі/ Мік/ мікро.../ мікробіологія, микробиология
- Ключові слова/ В/ Ве/ вет.../ ветеринар, ветеринар/ ветеринарна мікробіологія, ветеринарная микробиология
- Ключові слова/ В/ Ве/ вет.../ ветеринар, ветеринар/ ветеринарно-санітарна експертиза, ветеринарно-санитарная экспертиза
- Ключові слова/ К/ Ко/ ков.../ ковбаси, колбасы
- Ключові слова/ К/ Ко/ кон.../ конс.../ консерв.../ консерви, консервы
- Ключові слова/ М/ м'я.../ м'ясне виробництво, мясное производство
- Ключові слова/ М/ м'я.../ м'ясо, мясо
- Ключові слова/ С/ Са/ сан.../ санітар, санитар/ санітарна.../ санітарна ветеринарія, санитарная ветеринария
- Ключові слова/ Я/ Яй/ яйця, яйца
- Ключові слова/ В/ Ве/ вет.../ ветеринар, ветеринар/ ветеринарно-санітарна експертиза, ветеринарно-санитарная экспертиза/ ветеринарно-санітарна експертиза м'яса, ветеринарно-санитарная экспертиза мяса
- Ключові слова/ К/ Ко/ кон.../ конт.../ контроль, контроль/ контроль за безпекою харчових продуктів, контроль за безопасностью пищевых продуктов
- Ключові слова/ В/ Ве/ вет.../ ветеринар, ветеринар/ ветеринарно-санітарні вимоги, ветеринарно-санитарные требования
- Ключові слова/ М/ Мі/ Мік/ мікро.../ мікроорганізми, микроорганизмы
- Ключові слова/ В/ Ве/ вет.../ ветеринар, ветеринар/ ветеринарно-санітарний нагляд, ветеринарно-санитарный надзор
- Ключові слова/ Я/ Як/ якість, качество/ якість м'ясних продуктів, качество мясных продуктов
- ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.96 Консервне виробництво. Виробництво харчових концентратів/ 36.962 Виробництво м'ясних консервів
- Ключові слова/ М/ Мі/ Мік/ мікро.../ мікробіологічний контроль, микробиологический контроль
- Ключові слова/ Я/ Як/ якість, качество/ якість м'яса, качество мяса
- УДК/ 5 Математика. Природничi науки/ 57 Бiологiчнi науки в цiлому/ 579 Мiкробiологiя/ 579.6 Прикладна мікробіологія/ 579.67 Харчова мікробіологія
- УДК/ (0…) Таблиця Id. Загальні визначники форми документів/ (07) Посібники для викладання, навчання та практичної підготовки/ (075) Навчальні посібники. Шкільні підручники. Підручники для студентів/ (075.8) Підручники та навчальні посібники для університетів, вищих навчальних закладів
- Ключові слова/ Я/ Як/ якість, качество/ якість м'ясної сировини, качество мясного сырья
- Ключові слова/ З/ Зб/ зберігання, хранение/ зберігання консервів, хранение консервов
- БД(П) Локальна електронна бібліотека книг/ Харчове виробництво
- БД(П) Локальна електронна бібліотека книг/ Харчове виробництво/ Переробка та зберігання м'яса та м'ясних продуктів
- Ключові слова/ М/ Мі/ Мік/ мікро.../ мікробіологія, микробиология/ мікробіологія харчових продуктів, микробиология пищевых продуктов
- Ключові слова/ В/ Ве/ вет.../ ветеринар, ветеринар/ ветеринарно-санітарна експертиза м'яса та продуктів забоя, ветеринарно-санитарная экспертиза мяса и продуктов забоя
- ББК/ 4 Сільське та лісове господарство/ 48 Ветеринарія/ 48.1 Зоогігієна та ветеринарна санітарія/ 48.17 Ветеринарна санітарія/ 48.171 Ветеринарно-санітарна експертиза
- Ключові слова/ П/ Пс/ псування продуктів харчування, порча продуктов питания
- Ключові слова/ С/ Са/ сан.../ санітар, санитар/ санітарна.../ санітарна мікробіологія, санитарная микробиология
- Ключові слова/ Б/ Бі/ біо.../ біотех.../ біотехнології, биотехнологии/ біотехнології мікроорганізмів, биотехнологии микроорганизмов
- БД(П) Ветеринарна гігієна, санітарія та експертиза/ Ветеринарна санітарія
- БД(П) Сучасні харчові виробництва/ Окремі напрямки харчових виробництв/ Виробництво м'яса і м'ясних продуктів
|