Технологія виробництва продукції аквакультури. Ч. 5 - "Ставове рибництво"
Вид документа: Електронний документ
Рiк видання: 2014 Мiсце видання: Миколаїв Видавництво: МНАУ
Авторський знак: Т38
Мова: Українська Обсяг: 57 с.
Шифр: 47.2 УДК: 639.3 ББК: 47.2
Електронна версія документа в локальній мережі.
| Додаткові відомості щодо назви: | метод. реком. для вивчення курсу та самост. роботи студ. за напрямом підготовки 6.090102-"ТВППТ" |
| Відомості про відповідальність: | уклад. Г. А. Данильчук |
| Вид та обсяг ресурсу: | Електрон. текст. дані |
| Загальні зауваження: | Копія друк. вид. |
Теми документа- Ключові слова/ Р/ Ри/ риб.../ риба, рыба
- ББК/ 4 Сільське та лісове господарство/ 47 Мисливське та рибне господарство/ 47.2 Рибне господарство
- БД Наукові праці МНАУ/ Факультет технології виробництва і переробки продукції тваринництва (ТВППТ)
- Ключові слова/ Р/ Ри/ риб.../ рибництво, рыбоводство
- Ключові слова/ С/ Ст/ ста.../ став.../ ставкове рибництво, прудовое рыбоводство
- Ключові слова/ Т/ Те/ тех.../ техно.../ технолог, технолог/ технологія, технология/ технологія виробництва, технология производства
- БД Наукові праці МНАУ/ Факультет технології виробництва і переробки продукції тваринництва (ТВППТ)/ Кафедра технології переробки, стандартизації і сертифікації продукції тваринництва
- БД Наукові праці МНАУ/ Факультет технології виробництва і переробки продукції тваринництва (ТВППТ)/ Кафедра технології переробки, стандартизації і сертифікації продукції тваринництва/ Данильчук Г.А.
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 639 Полювання, мисливство. Риболовля, рибальство. Риборозведення/ 639.3 Риборозведення. Рибництво
- БД(П) Електронна бібліотека навчально-методичної літератури МНАУ/ Електронні версії видань МНАУ/ Методичний посібник (рекомендації та вказівки)
- БД(П) Електронна бібліотека навчально-методичної літератури МНАУ/ Видання для виконання самостійних робіт
- Ключові слова/ А/ Ак/ акв.../ аквакультура, аквакультура
|