Коробейник А.
Технология переработки и товароведение рыбы и рыбных продуктов
Вид документа: Навчальний посібник
Рiк видання: 2002 Мiсце видання: Ростов н/Д Видавництво: Феникс
Автор: Коробейник А. Авторський знак: К68 Вид автора: персона
Мова: Російська Обсяг: 288 с.
Шифр: 36.94 ББК: 36.94+36-9 ISBN: 5-222-02185-8
Аннотацiя: | Технология производства, товароведения, экспертизы и сертификации рыбы и рыбопродуктов. |
| Додаткові відомості щодо назви: | Учеб. пособ. |
Теми документа
Примірники |
Місце збереження |
Інвентарний номер |
Номер |
Кількість |
Видано |
А |
128900 |
|
1 |
0 |
А |
128901 |
|
1 |
0 |
А |
128902 |
|
1 |
0 |
А |
128903 |
|
1 |
0 |
Ф2 |
128904 |
|
1 |
0 |
Чз |
128905 |
|
1 |
0 |
Чз |
128906 |
|
1 |
0 |
Чз |
128907 |
|
1 |
0 |
Чз |
128908 |
|
1 |
0 |
Чз |
128909 |
|
1 |
0 |
|