Голубева Л.В.
Технология молочных консервов и заменителей цельного молока
Вид документа: Навчальний посібник
Рiк видання: 2005 Мiсце видання: М. Видавництво: ДеЛи принт
Автор: Голубева Л.В. Авторський знак: Г62 Вид автора: персона
Мова: Російська Обсяг: 376 с.
Шифр: 36.96 ББК: 36.96 ISBN: 5-94343-088-1
Аннотацiя: | Процессы производства сгущенных и сухих молочных консервов, пригодность молока для консервирования, технологии продуктов на основе обезжиренного молока и др. |
| Додаткові відомості щодо назви: | Учеб. пособ. |
Теми документа- ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.95 Виробництво молока та молочних продуктів
- ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.96 Консервне виробництво. Виробництво харчових концентратів
- Ключові слова/ К/ Ко/ кон.../ конс.../ консерв.../ консервне виробництво, консервное производство
- Ключові слова/ М/ Мо/ мол.../ молоко, молоко
- Ключові слова/ М/ Мо/ мол.../ молочна.../ молочна продуктивність, молочная продуктивность
- Ключові слова/ М/ Мо/ мол.../ молочне.../ молочне виробництво, молочное производство
- Ключові слова/ М/ Мо/ мол.../ молочні.../ молочні продукти, молочные продукты
- Ключові слова/ Т/ Те/ тех.../ техно.../ технолог, технолог/ технологія, технология/ технологія виробництва, технология производства
- Ключові слова/ С/ Ст/ сте.../ стерилізація, стерилизация/ стерилізація харчових продуктів, стерилизация пищевых продуктов
- БД(П) Сучасні харчові виробництва/ Окремі напрямки харчових виробництв/ Виробництво молока та молочних продуктів
Примірники |
Місце збереження |
Інвентарний номер |
Номер |
Кількість |
Видано |
А |
128899 |
|
1 |
0 |
Чз |
129056 |
|
1 |
0 |
|