Маньковський А.Я., Антонюк Т.А.
Технологія продуктів забою тварин
Вид документа: Електронний документ
Рiк видання: 2014 Мiсце видання: К. Видавництво: Агроосвіта
Автор: Маньковський А.Я., Антонюк Т.А. Авторський знак: М24 Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: 336 с.
Шифр: 36.92 УДК: 637.513 ББК: 36.92+36.920.1
Електронна версія документа в локальній мережі.
| Вид та обсяг ресурсу: | Електрон. текст. дані |
| Загальні зауваження: | Копія друк. вид. |
Теми документа- ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.92 Виробництво м'яса та м'ясних продуктів.
- Ключові слова/ М/ м'я.../ м'ясо, мясо
- Ключові слова/ П/ Пе/ пер.../ пере.../ перероб.../ переробка, переработка
- Ключові слова/ П/ Пе/ пер.../ пере.../ перероб.../ переробка, переработка/ переробка м'яса, переработка мяса
- ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.92 Виробництво м'яса та м'ясних продуктів./ 36.920.1 Забій тварин і первинна обробка м'ясних туш
- Ключові слова/ П/ Пе/ пер.../ перв.../ первинна переробка м'яса, первичная переработка мяса
- Ключові слова/ З/ За/ заб.../ забій, убой/ забій тварин, убой животных
- Ключові слова/ Я/ Як/ якість, качество/ якість м'яса, качество мяса
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 637 Продукти тваринництва/ 637.5 М'ясо. Свiжi м'яснi харчовi продукти/ 637.51 Свіже м'ясо. Замінники м'яса/ 637.513 Забій, первинна переробка та пакування м'яса (технологія та устаткування)
- Ключові слова/ Т/ Те/ тех.../ техно.../ технолог, технолог/ технологія, технология/ технологія продуктів забою, технология продуктов забоя
- Ключові слова/ В/ Ве/ вет.../ ветеринар, ветеринар/ ветеринарно-санітарні норми, ветеринарно-санитарные нормы
- БД(П) Локальна електронна бібліотека книг/ Харчове виробництво/ Переробка та зберігання м'яса та м'ясних продуктів
- Ключові слова/ К/ Ко/ кон.../ конс.../ консерв.../ консервування м'яса, консервирование мяса
- БД(П) Переробка с/г продукції/ Переробка продукції тваринництва/ Переробка м'яса
- БД(П) Сучасні харчові виробництва/ Окремі напрямки харчових виробництв/ Виробництво м'яса і м'ясних продуктів
|