укр
рус
eng
Головна сторінка
Електронний каталог
Опис документа
Создание ароматического профиля вина с помощью азотистого питания
Вид документа:
Стаття періодики
Мова:
Російська
Обсяг:
С. 34-36.
Шифр:
36.8
УДК:
663.25
ББК:
36.874
Є складовою частиною документа:
Напитки. Технологии и Инновации
Відомості щодо головного
Назва головного документа
:
Напитки. Технологии и Инновации
Дата видання головного документа
:
2014
Номер частини головного документа
:
№ 9
Теми документа
Ключові слова/ В/ Ви/ вин.../ виноробство, виноделие
ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.87 Бродильне виробництво. Виробництво безалкогольних напоїв/ 36.874 Виноробство
УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 66 Хімічна технологія. Хімічна промисловість й споріднені галузі/ 663/664 Харчова промисловiсть. Харчовi виробництва/ 663 Промислова мікробіологія, мікологія. Бродильне виробництво, промисловість ферментів. Виробництво напоїв/ 663.2/.3 Вино. Виноробство/ 663.2 Вино. Виноробство. Енологія/ 663.25 Виноробство
БД(П) Виноградарство Південного регіону/ Вино і виноматеріали
БД(П) Виноградарство Південного регіону/ Вино і виноматеріали/ Технологія виробництва вина
Ключові слова/ В/ Ви/ вин.../ виноробна продукція, винодельческая продукция
Ключові слова/ А/ Ар/ аро.../ ароматичні сполуки, ароматические соединения
Ключові слова/ А/ Ар/ аро.../ ароматичний профіль вина, ароматический профиль вина
Ключові слова/ А/ Аз/ азот, азот/ азотний метаболізм, азотный метаболизм
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'