Давыдова Р.
Основные группы мясопродуктов Англии и их рецептуры
Вид документа: Стаття періодики
Автор: Давыдова Р. Вид автора: персона
Мова: Російська Обсяг: С. 20-23.
Шифр: 36.92 УДК: 637.52(410.1) ББК: 36.92(4Анг)
Є складовою частиною документа: Мясной бизнес
| Назва головного документа: | Мясной бизнес |
| Дата видання головного документа: | 2014 |
| Номер частини головного документа: | № 9 |
Теми документа- ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.92 Виробництво м'яса та м'ясних продуктів.
- Ключові слова/ А/ Ан/ анг.../ Англія, Англия
- Ключові слова/ В/ Ви/ вир.../ виробництво, производство/ виробництво м'ясних продуктів, производство мясных продуктов
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 637 Продукти тваринництва/ 637.5 М'ясо. Свiжi м'яснi харчовi продукти/ 637.52 Оброблені, консервовані та варені м'ясні продукти. Домашня м'ясна продукція
- УДК/ (1/9) Таблиця Іе. Загальні визначники місця/ (4/9) Країни та місцевості сучасного світу/ (4) Європа/ (410) Великобританія ( Велика Британія ). Сполучене Королівство Великобританіі та Північної Ірландії/ (410.1) Англія
- Ключові слова/ В/ Ви/ вир.../ вироби, изделия/ вироби з м'яса, изделия из мяса
- Ключові слова/ Р/ Ре/ рец.../ рецептура, рецептура
- Ключові слова/ М/ м'я.../ м'ясо, мясо/ м'ясопродукти, мясопродукты
- Ключові слова/ М/ м'я.../ м'ясні вироби, мясные изделия
- ББК/ Таблиці територіальних типових ділень/ (4) Європа/ (4Анг) Англія
- БД(П) Сучасні харчові виробництва/ Окремі напрямки харчових виробництв/ Виробництво м'яса і м'ясних продуктів
|