Вербицкий С.Б.
Общие требования к гигиене и безопасности оборудования
Вид документа: Стаття періодики
Автор: Вербицкий С.Б. Вид автора: персона
Мова: Російська Обсяг: С. 38-40.
Шифр: 36.92 УДК: 637.513.2 ББК: 36.92
Є складовою частиною документа: Мясной бизнес
| Назва головного документа: | Мясной бизнес |
| Дата видання головного документа: | 2014 |
| Номер частини головного документа: | № 9 |
Теми документа- ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.92 Виробництво м'яса та м'ясних продуктів.
- Ключові слова/ Г/ Гі/ гіг.../ гігієна, гигиена, hygiene
- Ключові слова/ М/ м'я.../ м'ясна промисловість, мясная промышленность
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 637 Продукти тваринництва/ 637.5 М'ясо. Свiжi м'яснi харчовi продукти/ 637.51 Свіже м'ясо. Замінники м'яса/ 637.513 Забій, первинна переробка та пакування м'яса (технологія та устаткування)/ 637.513.2 Устаткування боєнь, різниць
- Ключові слова/ Г/ Гі/ гіг.../ гігієнічні норми, гигиенические требования
- Ключові слова/ М/ Ма/ маш.../ машини, машины/ машини та обладнання, машины и оборудование
- Ключові слова/ О/ Об/ обл.../ обладнання, оборудование/ обладнання для виробництва м'ясних напівфабрикатів, оборудование для производства мясных полуфабрикатов
- Ключові слова/ Г/ Гі/ гіг.../ гігієна, гигиена, hygiene/ гігієна виробництва, гигиена призводства
- Ключові слова/ О/ Об/ обл.../ обладнання, оборудование/ обладнання для бійні, оборудование для бойни
- БД(П) Сучасні харчові виробництва/ Окремі напрямки харчових виробництв/ Виробництво м'яса і м'ясних продуктів
|