Шубина Г.
Возможности для снижения энрегозатрат в камерах варки и копчения, климатических камерах
Вид документа: Стаття періодики
Автор: Шубина Г. Вид автора: персона
Мова: Російська Обсяг: С. 42-47.
Шифр: 36.92 УДК: 637.5.03 ББК: 36.92
Є складовою частиною документа: Мясной бизнес
| Назва головного документа: | Мясной бизнес |
| Дата видання головного документа: | 2014 |
| Номер частини головного документа: | № 9 |
Теми документа- ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.92 Виробництво м'яса та м'ясних продуктів.
- Ключові слова/ Т/ Те/ тех.../ техно.../ технолог, технолог/ технологія, технология/ технологія виробництва, технология производства/ технологія виробництва м'ясних продуктів, технология производства мясных продуктов
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 637 Продукти тваринництва/ 637.5 М'ясо. Свiжi м'яснi харчовi продукти/ 637.5.03 Способи обробки м'яса та м'ясних продуктів
- Ключові слова/ В/ Ва/ варіння, варка
- Ключові слова/ З/ Зн/ зниження, снижение/ зниження енерговитрат, снижение энергозатрат
- Ключові слова/ О/ Об/ обл.../ обладнання, оборудование/ обладнання для виробництва м'ясних напівфабрикатів, оборудование для производства мясных полуфабрикатов
- Ключові слова/ К/ Кл/ клі.../ клімат, климат/ кліматичні камери, климатические камеры
- Ключові слова/ В/ Ви/ вир.../ виробництво, производство/ виробництво копчених виробів, производство копченых изделий
- Ключові слова/ Т/ Те/ тех.../ техно.../ технолог, технолог/ технологічне.../ технологічне обладнання, технологическое оборудование/ технологічне обладнання для копчення, технологическое оборудование для копчения
- Ключові слова/ В/ Ви/ вир.../ виробництво, производство/ виробництво копчених продуктів, производство копченых продуктов
- Ключові слова/ К/ Ко/ коп.../ копчення, копчености, копчение/ копчення м'ясних продуктів, копчение мясных продуктов
- БД(П) Сучасні харчові виробництва/ Окремі напрямки харчових виробництв/ Виробництво м'яса і м'ясних продуктів
|