Корж А.П., Максимова Е.Н.
Инновационные технологии производства авангардных мясопродуктов
Вид документа: Стаття періодики
Автор: Корж А.П., Максимова Е.Н. Вид автора: персона
Мова: Російська Обсяг: С. 49-51.
Шифр: 36.92 УДК: 637.52 ББК: 36.92
Є складовою частиною документа: Мясной бизнес
| Назва головного документа: | Мясной бизнес |
| Дата видання головного документа: | 2014 |
| Номер частини головного документа: | № 9 |
Теми документа- ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.92 Виробництво м'яса та м'ясних продуктів.
- Ключові слова/ Т/ Те/ тех.../ техно.../ технолог, технолог/ технологія, технология/ технологія виробництва, технология производства/ технологія виробництва м'ясних продуктів, технология производства мясных продуктов
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 637 Продукти тваринництва/ 637.5 М'ясо. Свiжi м'яснi харчовi продукти/ 637.52 Оброблені, консервовані та варені м'ясні продукти. Домашня м'ясна продукція
- Ключові слова/ І/ Ін/ інн.../ інноваційні.../ інноваційні технології, инновационные технологии
- Ключові слова/ К/ Ко/ ком.../ комбі.../ комбіновані м'ясопродукти, комбинированные мясопродукты
- Ключові слова/ М/ м'я.../ м'ясо, мясо/ м'ясопродукти, мясопродукты
- Ключові слова/ А/ Ав/ авангардизм, авангардизм/ авангардны м'ясопродукти, авангардне мясопродукты
- БД(П) Сучасні харчові виробництва/ Окремі напрямки харчових виробництв/ Виробництво м'яса і м'ясних продуктів
|