Цопа М.
Дослідження споживчих переваг на ринку безалкогольної продукції і соків як передумова планування збутової діяльності виробничих підприємств
Вид документа: Стаття періодики
Автор: Цопа М. Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: С. 48-55.
Шифр: 65.422 УДК: 663.8 ББК: 36.87
Аннотацiя: | У статті розглянуто і досліджено споживчі переваги на ринку безалкогольної продукції і соків, їх вплив на збутову діяльність виробничих підприємств. | Є складовою частиною документа: Маркетинг в Україні
| Назва головного документа: | Маркетинг в Україні |
| Дата видання головного документа: | 2014 |
| Номер частини головного документа: | № 4 |
Теми документа- ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.87 Бродильне виробництво. Виробництво безалкогольних напоїв
- Ключові слова/ П/ По/ пот.../ потреби, потребности/ потреби споживача, потребности потребителя
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 66 Хімічна технологія. Хімічна промисловість й споріднені галузі/ 663/664 Харчова промисловiсть. Харчовi виробництва/ 663 Промислова мікробіологія, мікологія. Бродильне виробництво, промисловість ферментів. Виробництво напоїв/ 663.6/.8 Вода для напоїв, та iнших промислових призначень. Мiнеральнi води. Лiкувальнi води. Морозиво/ 663.8 Основні інгредієнти для купажуваня напоїв. Фруктові та овочеві соки. Сиропи. Лікери. Безалкогольні напої
- Ключові слова/ Б/ Бе/ без.../ безалкогольні напої, безалкогольные напитки
- Ключові слова/ З/ Зб/ збут, сбыт/ збутова діяльність, деятельность по сбыту
- Ключові слова/ Р/ Ри/ рин.../ ринок, рынок/ ринок безалкогольної продукції, рынок безалкогольной продукции
|