укр
рус
eng
Головна сторінка
Електронний каталог
Опис документа
Перевертун Л.І., Самборська О.В., Лещук Н.В.
Особливості використання амілопектинового сорту проса Чабанівське
Вид документа:
Стаття періодики
Автор:
Перевертун Л.І., Самборська О.В., Лещук Н.В.
Вид автора:
персона
Мова:
Українська
Обсяг:
С. 4-6.
Шифр:
42.112
УДК:
633.16:664.6
ББК:
36.83+42.112.6
Є складовою частиною документа:
Сортовивчення та охорона прав на сорти рослин
Відомості щодо головного
Назва головного документа
:
Сортовивчення та охорона прав на сорти рослин
Дата видання головного документа
:
2014
Номер частини головного документа
:
№ 2
Теми документа
ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.83 Хлібопекарське виробництво
ББК/ 4 Сільське та лісове господарство/ 42 Спеціальне рослинництво/ 42.1 Рільництво/ 42.11 Зернові та зернобобові культури/ 42.112 Зернові культури/ 42.112.6 Просо
Ключові слова/ П/ Пр/ Про/ прос.../ просо, просо
Ключові слова/ Б/ Бо/ бор.../ борошно, мука/ борошно пшеничне, мука пшеничная
УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 631/635 Управління сільським господарством. Агрономія. Садівництво/ 633/635 Рослинництво в цілому. Рільництво. Садівництво/ 633 Польовi сiльськогосподарськi культури та їх виробництво/ 633.1 Хлiбнi злаки. Зернові культури/ 633.16 Ячмінь. Hordeum sativum Jessen
Ключові слова/ Х/ Хл/ хліб, хлеб/ хлібопекарні властивості, хлебопекарные свойства
УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 66 Хімічна технологія. Хімічна промисловість й споріднені галузі/ 663/664 Харчова промисловiсть. Харчовi виробництва/ 664 Харчова промисловість в цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів/ 664.6/.7 Борошномельно-круп'яне та хлiбопекарське виробництво/ 664.6 Хлібопекарське виробництво. Випічка. Хліб. Борошняні кондитерські вироби
Ключові слова/ С/ См/ сма.../ смакові якості, вкусовые качества
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'