Козак С.С., Мокшанцева И.В., Догадова Н.Л., Хан Л.С.
Критические факторы безопасности в птицеперерабатывающей отрасли
Вид документа: Стаття періодики
Автор: Козак С.С., Мокшанцева И.В., Догадова Н.Л., Хан Л.С. Вид автора: персона
Мова: Російська Обсяг: С. 20-25.
Шифр: 36.93 УДК: 637.54 ББК: 36.931
Є складовою частиною документа: Сучасне птахівництво
| Назва головного документа: | Сучасне птахівництво |
| Дата видання головного документа: | 2014 |
| Номер частини головного документа: | № 7 |
Теми документа- Ключові слова/ Б/ Бе/ без.../ безпека, безопасность/ безпека праці, безопасность труда
- Ключові слова/ П/ Пе/ пер.../ пере.../ перероб.../ переробка, переработка/ переробка птиці, переработка птицы
- ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.93 Виробництво птахопродуктів/ 36.931 Переробка птиці
- Ключові слова/ О/ Ох/ охолодження, охлаждение/ охолодження м'яса, охлаждение мяса/ охолодження м'яса птиці, охлаждение мяса птицы
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 637 Продукти тваринництва/ 637.5 М'ясо. Свiжi м'яснi харчовi продукти/ 637.54 М'ясо домашніх птахів та пернатої дичини
- Ключові слова/ П/ По/ пот.../ потрошіння птиці, потрошение птицы
- Ключові слова/ П/ Пт/ птахопереробне підприємство, птицеперерабатывающее предприятие
- Ключові слова/ Б/ Бе/ без.../ безпека, безопасность/ безпека харчової продукції, безопастность пищевой продукции
- Ключові слова/ С/ Са/ сал.../ сальмонела, сальмонелла
|