Савченко О.
основні принципи створення біотехнології м'якого сирного продукту
Вид документа: Стаття періодики
Автор: Савченко О. Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: С. 18-21.
Шифр: 36.95 УДК: 637.3 ББК: 36.958
Є складовою частиною документа: Продовольча індустрія АПК
| Назва головного документа: | Продовольча індустрія АПК |
| Дата видання головного документа: | 2014 |
| Номер частини головного документа: | № 4 |
Теми документа- Ключові слова/ Б/ Бі/ біо.../ біолог.../ біологічна.../ біологічна цінність продуктів харчування, біологическая ценность продуктов питания
- ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.95 Виробництво молока та молочних продуктів/ 36.958 Сироробство
- Ключові слова/ С/ Си/ сир.../ сир, творог, сыр/ сироробство, сыроделие
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 637 Продукти тваринництва/ 637.3 Сир та сироваріння
- Ключові слова/ С/ Си/ сир.../ сир, творог, сыр/ сирні продукти, сырные прдукты
- Ключові слова/ В/ Ви/ вир.../ виробництво, производство/ виробництво сиру, производство сыра
- БД(П) Переробка с/г продукції/ Переробка продукції тваринництва/ Переробка молока
- Ключові слова/ Т/ Те/ тех.../ техно.../ технолог, технолог/ технологія, технология/ технологія сироробства, технология сыроделия
- БД(П) Біоекономіка/ Біотехнологія
- Ключові слова/ М/ Мо/ мол.../ молоко, молоко/ молоковмісні продукти, молокосодержащие продукты
- БД(П) Сучасні харчові виробництва/ Окремі напрямки харчових виробництв/ Виробництво молока та молочних продуктів
|