Фотіна Т.І., Коваленко І.В.
Потенційний ризик та якість безпеки продуктів птахівництва
Вид документа: Стаття періодики
Автор: Фотіна Т.І., Коваленко І.В. Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: С. 52-55.
Шифр: 36.93 УДК: 637.54:006.83 ББК: 36.93+36.909
Є складовою частиною документа: Ефективне птахівництво
| Назва головного документа: | Ефективне птахівництво |
| Дата видання головного документа: | 2014 |
| Номер частини головного документа: | № 8-9 |
Теми документа- ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.93 Виробництво птахопродуктів
- Ключові слова/ Б/ Бе/ без.../ безпека, безопасность/ безпека продуктів харчування, безопасность пищевых продуктов
- Ключові слова/ Я/ Як/ якість, качество/ якість продукції, качество продукции/ якість продукції птахівництіва, качество продукции птицеводства
- Ключові слова/ Б/ Бі/ біо.../ біолог.../ біологічна.../ біологічна безпека, биологическая безопасность
- ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36-909 Захист харчових продуктів
- УДК/ 0 Загальний вiддiл/ 00 Загальнi питання науки i культури/ 006 Стандартизацiя продуктiв, послуг (операцiй), ваги, вимiрiв i часу/ 006.7/.8 Стандарти відповідно до їх змісту/ 006.83 Стандарти якості
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 637 Продукти тваринництва/ 637.5 М'ясо. Свiжi м'яснi харчовi продукти/ 637.54 М'ясо домашніх птахів та пернатої дичини
- Ключові слова/ П/ Пр/ Про/ прод.../ продукти, продукты/ продукти птахівництва, продукты птицеводства
- БД(П) Біоекономіка/ Продовольча безпека
|