Бондаренко І.С.
Реформування системи контролюючих та наглядових органів у сфері безпечності харчових продуктів та ринкового нагляду
Вид документа: Стаття періодики
Автор: Бондаренко І.С. Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: С. 4-8.
Шифр: 36-909 УДК: 338.439.64 ББК: 36-909
Є складовою частиною документа: Тваринництво сьогодні
| Назва головного документа: | Тваринництво сьогодні |
| Дата видання головного документа: | 2014 |
| Номер частини головного документа: | № 8 |
Теми документа- Ключові слова/ С/ Се/ сер.../ сертифікація, сертификация
- Ключові слова/ Н/ На/ наг.../ наглядова діяльність, надзорная деятельность
- Ключові слова/ Я/ Як/ якість, качество/ якість та безпека харчових продуктів, качество и безопасность пищевых продуктов
- Ключові слова/ К/ Ко/ кон.../ конт.../ контролюючи органи, контролирующие органы
- ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36-909 Захист харчових продуктів
- УДК/ 3 Суспiльнi науки/ 33 Економiка. Економiчна наука/ 338 Економiчне становище. Економiчна полiтика. Управління та планування в економіці. Виробництво. Послуги. Ціни./ 338.4 Виробництво продукції та надання послуг по економічних секторах/ 338.43 Економіка сільського господарства як галузь економіки. Економіка продовольчого виробництва/ 338.439 Економіка продовольчого виробництва та постачання. Економіка харчової промисловості. Економіка продуктів харчув./ 338.439.6 Забезпечення дотримання стандартів продовольства. Постачання продовольчих товарів. Продовольча безпека/ 338.439.64 Органи управління з питань продовольства. Контроль у питаннях продовольства
- Ключові слова/ Б/ Бе/ без.../ безпека, безопасность/ безпека харчової продукції, безопастность пищевой продукции
- Ключові слова/ С/ Ст/ ста.../ стан.../ стандарт, стандарт/ стандартизація, стандартизация/ стандартизація продукції та послуг, стандартизация продукции и услуг
- БД(П) Біоекономіка/ Продовольча безпека
|