Хромих В.Х.
Консервація продуктів харчування за допомогою радіації
Вид документа: Стаття періодики
Автор: Хромих В.Х. Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: С. 28-29.
Шифр: 36 УДК: 663/664:621.039.83 ББК: 36-909
Є складовою частиною документа: Безпека життєдіяльності
| Назва головного документа: | Безпека життєдіяльності |
| Дата видання головного документа: | 2014 |
| Номер частини головного документа: | № 11 |
Теми документа- Ключові слова/ К/ Ко/ кон.../ конс.../ консерв.../ консерви, консервы
- Ключові слова/ С/ Ст/ сте.../ стерилізація, стерилизация/ стерилізація харчових продуктів, стерилизация пищевых продуктов
- Ключові слова/ Б/ Бе/ без.../ безпека, безопасность/ безпека продуктів харчування, безопасность пищевых продуктов
- Ключові слова/ О/ Оп/ опромінення, облучение
- Ключові слова/ Р/ Ра/ рад.../ радіа.../ радіація, радиация
- ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36-909 Захист харчових продуктів
- Ключові слова/ Б/ Бі/ біо.../ біолог.../ біологічний.../ біологічний захист харчових продуктів, биологическая защита пищевых продуктов
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 66 Хімічна технологія. Хімічна промисловість й споріднені галузі/ 663/664 Харчова промисловiсть. Харчовi виробництва
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 62 Машинобудування. Загальні відомості про технологію/ 621 Загальне машинобудування. Ядерна технологiя. Електротехнiка. Машинобудування/ 621.0 Теорія машинобудування (машиноведення). Ядерна технiка/ 621.01/.03 Машинознавство/ 621.03 Фізичні основи машинобудування та технологій. Застосування фізики у технології машинобудування в цілому/ 621.039 Прикладна ядерна фiзика. Атомна енергетика та атомна промисловiсть. Атомне машинобудування в цілому/ 621.039.8 Застосування радіоактивних ізотопів в цілому/ 621.039.83 Використання впливу випромінювання радіоактивних ізотопів на речовину
- Ключові слова/ Р/ Ра/ рад.../ радіа.../ радіаційне опромінення, радиационное облучение
- Ключові слова/ К/ Ко/ кон.../ конс.../ консерв.../ консервація продуктів харчування, консервация продуктов питания
|