укр
рус
eng
Головна сторінка
Електронний каталог
Опис документа
Збарський В.К.
Якість тваринницької продукції - критерій її конкурентоспроможності
Вид документа:
Стаття періодики
Автор:
Збарський В.К.
Вид автора:
персона
Мова:
Українська
Обсяг:
С. 25-30.
Шифр:
65.325.2
УДК:
637.5:338.439
ББК:
65.325.2
Є складовою частиною документа:
Бухгалтерія в сільському господарстві
Відомості щодо головного
Назва головного документа
:
Бухгалтерія в сільському господарстві
Дата видання головного документа
:
2014
Номер частини головного документа
:
№ 20
Теми документа
Ключові слова/ К/ Ко/ кон.../ конк.../ конкурент/ конкурентоспроможність, конкурентоспособность
ББК/ 6/8 Суспільні та гуманітарні науки/ 65 Економіка. Економічні науки/ 65.32 Економіка сільського господарства/ 65.325.2 Економіка тваринництва
Ключові слова/ П/ Пр/ Про/ прод.../ продукція, продукция/ продукція тваринництва, продукция животноводства
Ключові слова/ Я/ Як/ якість, качество/ якість м'яса, качество мяса
УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 637 Продукти тваринництва/ 637.5 М'ясо. Свiжi м'яснi харчовi продукти
УДК/ 3 Суспiльнi науки/ 33 Економiка. Економiчна наука/ 338 Економiчне становище. Економiчна полiтика. Управління та планування в економіці. Виробництво. Послуги. Ціни./ 338.4 Виробництво продукції та надання послуг по економічних секторах/ 338.43 Економіка сільського господарства як галузь економіки. Економіка продовольчого виробництва/ 338.439 Економіка продовольчого виробництва та постачання. Економіка харчової промисловості. Економіка продуктів харчув.
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'