укр
рус
eng
Головна сторінка
Електронний каталог
Опис документа
Продовольча індустрія АПК
Вид документа:
Номер журналу
Рiк видання:
2014
Мова:
Українська
Обсяг:
43 с.
Шифр:
65.32
УДК:
338.43
ББК:
65.32-4
Є складовою частиною документа:
Продовольча індустрія АПК
Складові частини документа:
Леонова Б. М'ясна сировина під дією молочно-кислих бактерій
. - С. 7-10.
Гребельник О., Пірова Л. Особливості ферментації молока кіз зааненської породи
. - С. 22-26.
Баль-Прилипко Л., Шевченко Л., Старкова Е. Соя у виробництві плавлених молоковмісних продуктів
. - С. 4-7.
Іванюта А. Споживчі властивості нових структуроутворювачів з товстолобика
. - С. 26-28 .
Рябоконь Н., Осьмак Т. Технологія згущених молочних консервів з цукром і плодово-ягідними сиропами за планом НАССР
. - С. 29-32.
Калініна Г. Удосконалення обробки молокосировини перед резервуванням
. - С. 15-18.
Відомості щодо назви
Номер частини
:
№ 5
Теми документа
ББК/ 6/8 Суспільні та гуманітарні науки/ 65 Економіка. Економічні науки/ 65.32 Економіка сільського господарства/ 65.32-4 Економіка АПК
УДК/ 3 Суспiльнi науки/ 33 Економiка. Економiчна наука/ 338 Економiчне становище. Економiчна полiтика. Управління та планування в економіці. Виробництво. Послуги. Ціни./ 338.4 Виробництво продукції та надання послуг по економічних секторах/ 338.43 Економіка сільського господарства як галузь економіки. Економіка продовольчого виробництва
БД Періодика/ Журнали/ Журнали вітчизняні
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'